Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، فرهنگ و اندیشه_ زهرا زمانی: زمستان سال ۱۳۶۲ بعد از شناسایی‌های امیدوار کننده، فرمانده سپاه به فرمانده هان جنگ اعلام کرد عملیات بعدی در هور انجام می‌گیرد. فرماندهان شوکه شدند، اما وقتی گزارش‌های شناسایی قرارگاه نصرت را دیدند دلشان آرام گرفت. نیروهای علی هاشمی حتی آبراه‌های دجله را هم متر کرده بودند که اگر قرار شد نیروها از دجله بگذرند بدانند باید از کجا چگونه بگذرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها از اتوبان بغداد – بصره هم فیلمبرداری کرده بودند. منطقه عملیاتی خیبر شمال بصره و مقابل استان‌های العماره و بصره بود. عملیات در دو محور انجام می‌شد. محورهای هورالهویزه و محور زید که پیش تر عملیات رمضان آن‌جا ناموفق بود.

عراق انتظار حمله از هور را نداشت و نیروی کمی در آنجا مستقر کرده بود. در جزایر مجنون فقط یک گردان از افراد جیش الشعبی بودند و در محور شمالی و محور جنوبی هم نیروهای مرزی به عنوان پاسگاه مستقر بودند. فقط در محور طلاییه خط دفاعی محکم بود با موانع و کانال‌های فراوان. اما عملیات که آغاز شد، عراق نیروهایش را خیلی سریع به منطقه آورد که این سرعت نشان از پشتیبانی قوی آنها داشت. اما در محور زید، موانع زیاد بود و نیروهای بسیاری هم در خط دشمن مستقر بودند. خاکریزهای مثلثی شکل معروف که طرح اولیه اش اسرائیلی است در همین منطقه بودند. عراق این خاکریزها را پس از عملیات بیت المقدس ساخت تا از بصره حفاظت کند. یکی از موانع اصلی پیشروی در عملیات رمضان همین خاکریزها بود. تانک، نیروهای پیاده و تیربار را با آرایشی غیرقابل نفوذ در مثلثی‌ها جا داده بودند. در عملیات خیبر، عراق جلوی مثلثی‌ها چند ردیف مانع هم کار گذاشته بود. فرماندهان ارتش دیرتر از همه از طرح عملیات با خبر شدند و از این بی خبری دلگیر شدند. بعد هم که فرماندهی محور زید را به آنها دادند، درباره طرح عملیات به آقای خامنه ای نوشتند که با توجه به موانع مثلثی شکل در محور جنوبی عملیات و آمادگی دشمن در این منطقه احتمال موفقیت بسیار کم است و اگر اینجا موفق نشویم، حتی اگر در هور هم خوب پیش برویم، چون نیروها پشتیبانی ندارند، پیشرویشان ناپایدار خواهد بود.

آقای هاشمی رفسنجانی، در خاطرات خود در روز ۲۹ بهمن ۱۳۶۲ از آن روزها این طور یاد کرده است: «آقای محسن رضایی از جبهه تلفن کرد و گفت برادران ارتشی آمادگی برای عملیات در موعد مقرر را ندارند. تاکید داشت که مهلت بیش از دو روز تمدید نشود. با آقای خامنه‌ای و احمد آقا در خانه ما جلسه داشتیم. آقای خامنه‌ای گفتند سپاه خودش آماده نیست. قرار شد امشب با حضور فرماندهانشان جلسه‌ای بگیریم و با واقع بینی تصمیم اتخاذ شود»

فرمانده سپاه معتقد بود پیشروی در هور آن قدر برای عراقی‌ها غافلگیر کننده است که اگر محور جنوبی هم موفق نباشد، عملیات موفقیت آمیز شود. او برای اطمینان بیشتر یکی از قوی‌ترین لشکرهایش «لشکر ۱۴ امام حسین» را در محورجنوبی مأمور کرد.

محسن رضایی فرمانده کل سپاه نظرش این بود که «آن قدر علی هاشمی و دوستانش بر هور مسلط بودند که یک هفته قبل از عملیات خیبر تصمیم گرفتیم همه فرماندهان جنگ را با لباس مبدل عربی و دشداشه و چفیه سوار بلم ها کنیم و بفرستیم شأن کنار دجله تا به زمینی که قرار بود چند روز بعد با بسیجی‌ها در آن عملیات کنند دست بزنند و اوضاع را بررسی کنند.»

فرمانده سپاه خیلی امیدوار بود که با پیروزی در عملیات خیبر به تمام حرف و حدیث‌ها پایان دهد. هم به حرفهای رزمندگان غرب که عملیات در جنوب را پایان یافته تلقی می‌کردند هم به حرف کسانی که ادامه جنگ را بی فایده می‌دیدند. هر بار که علی هاشمی نتیجه شناسایی هور را به او گزارش می‌داد، امیدوارتر می‌شد. او از قرارگاه نصرت نه به فرماندهانش چیزی گفته بود نه به آقای هاشمی فرمانده جنگ. اولین بار وقتی که از نتیجه شناسایی‌ها کاملاً راضی شد، به امام گفت. امام هم وقتی شنید که قصد دارند کنار دجله برسند خوشحال شد و گفت: «کار خوب و مهمی است. می‌توانیم؟» گفتیم اگر لجستیک و ترابری را حل کنیم و بتوانیم نیرو برسانیم همه جای منطقه زمین دست نخورده است. حتی یک سرباز هم در آن نیست. خیبر طرح خیلی مهمی بود که می‌توانست یک چشم انداز روشن و تأثیر جدی در روند جنگ داشته باشد.

موفقیت طرح خیبر به انتقال موفق نیروها و تجهیزات بستگی داشت. حمل و نقل دریایی و پشتیبانی یگان‌های عمل کننده در هور بر عهده‌ی قرارگاه نوح بود. طولانی بودند مسیر آبی، نبود خشکی و ضرروت سرعت عمل در انتقال نیرو منجر شد به طرح استفاده از تیم‌های هوا نیروز و بالگردهای ارتش. فرمانده هوا نیروز ارتش و فرماندهان ارشد برای اجرای عملیات کنار هور مستقر شدند. نیروی هوایی ارتش هم پشتیبانی و پدافند هوایی را بر عهده گرفت. هواپیماهای F۱۴ را مأمور کردند امنیت هوایی را برقرار و با میگ‌های عراقی مقابله کنند.

آقای هاشمی رفسنجانی هم به منطقه آمد و به فرمانده سپاه گفت: «اعلام کردیم هر کس هر چه در چنته دارد بیاورد میدان» فرمانده سپاه هم در پاسخ گفته بود: «ما هم گفته‌ایم افراد تا حد فرمانده لشکر باید بجنگد. حتی اگر سازمان رزم سپاه مختل شود.»سوم اسفند سال ۱۳۶۲ عملیات خیبر با رمز یا رسول‌الله آغاز شد. در شب و روز اول عملیات در محور شمالی نیروهای به جاده العماره- بصره رسیدند. در محور زید نیروها نتوانستند از موانع عبور کنند و عملیات، در آن محور زود متوقف شد. اما موفقیت در محور شمالی امیدوار کننده بود. در مرحله بعد گروهی از نیروها می‌بایست از میان هور به جزایر مجنون حمله می‌کردند و باقی از طلاییه که یگانه راه خشکی منطقه شمالی عملیات بود. عملیات در این محور یک روز به تأخیر افتاده بود، اما نیروهای هور از این تأخیر باخبر نشدند و خود را به جزیره جنوبی رساندند. حالا باید نیروهای طلاییه از آنها حمایت می‌کردند که آنها نبودند. شرایط سختی برای نیروهایی که در جزیره جنوبی بودند پیش آمد. پس نیروهای محور طلاییه را مجبور کردند به جای شب در روز حرکت کنند و خود را به آنها برسانند. عراقی‌ها هم هر چه نیرو و آتش در توان داشتند بر طلاییه متمرکز کردند تا این گروه به جزیره جنوبی نرسند، می‌دانستند که اگر راه باز شود کار تمام است و گرنه باقی نیروهای ایران هم در خطر خواهند بود. رزمنده‌های ایرانی در مجنوب خیلی شهید دادند و در طلاییه هم.

آقای هاشمی رفسنجانی هم به منطقه آمد و به فرمانده سپاه گفت: «اعلام کردیم هر کس هر چه در چنته دارد بیاورد میدان» فرمانده سپاه هم در پاسخ گفته بود: «ما هم گفته‌ایم افراد تا حد فرمانده لشکر باید بجنگد. حتی اگر سازمان رزم سپاه مختل شود.» لشکر ۲۷ محمد رسول الله بسیاری از نیروهایش را از دست داد. لشکر ۱۴ امام حسین که در محور زید جنگیده بود، به کمک نیروهای طلاییه آمد. پیروی اولیه شأن موفق بود. اما باز عراقی‌ها پیروز نبرد طلاییه شدند. محمد ابراهیم همت، فرمانده محبوب بسیجی‌های لشکر ۲۷ محمد رسول الله شهید شد و حسین خرازی فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین را با دست قطع شد و بدنی پر از زخم تیر و ترکش از صحنه نبرد بیرون بردند. هم زمان با نبرد طلاییه عراقی‌ها به چهار گردان خط شکن از لشکر ۸ نجف اشرف و ۳۱ عاشورا حمله کردند. شهادت مظلومانه نیروهای این چهار گردان سخت‌ترین لحظات خیبر و فرمانده هانشان در قرارگاه بود. حمید باکری معاون لشکر ۳۱ عاشورا هم در جزیره شهید شد.

صلاح نبود نیروهایی که در شمال هور به جاده رسیده‌اند آنجا بمانند. پس آنها هم عقب نشینی کردند و به جزایر مجنون آمدند که هنوز در اختیار نیروهای ایرانی بود. عراقی‌ها هم که در محور طلاییه موفق شده بودند، از بازپس گیری جزایر مهم مجنون مطمین بودند. تبلیغات رسانه‌ای عراق وعده می‌داد که به زودی ارتش قدرتمند عراق ایرانی‌ها را از جزایر بیرون می‌کند. جزیره مجنون محور خبری رسانه‌های جهان شده بود. تا حدی که عملیات خیبر به نبرد مجنون معروف شده بود. اگر عراق جزایر را پس می‌گرفت، ثابت می‌کرد که به قدرتی رسیده است که می‌تواند عملیات‌های ایران را شکست دهد.

بعدازظهر ۱۴ اسفند از دفتر فرماندهی کل قوا «امام خمینی» به فرماندهان جنگ خبردادند امام فرموده‌اند جزایر حتماً باید نگه داشته شود. انگار همه چیز از نو شروع شده باشد، روحیه رزمنده‌ها متحول شد و قدرت تهاجمی شأن چند برابر. فرمانده سپاه به فرماندهان جنگ گفت از جزایر بیرون نمی‌رویم، حتی اگر سازمان سپاه از بین برود.. در نتیجه حفظ جزایر هدف اصلی رزمنده‌ها و فرماندهان بود. بسیاری از فرماندهان قرارگاه هم سلاح به دست گرفتند و به خط مقدم رفتند تا همراه بسیجی‌ها از جزایر دفاع کنند.

از ۱۶ تا ۲۰ اسفند، عراق هر چه داشت، به میدان آورد تا جزایر را پس بگیرد؛ آتش سنگین، هواپیما، بالگرد، تانک، نیروهای پیاده و بمب‌های شیمیایی. ۷۲ ساعت جنگ بی امان. همه متحدد شدند تا حرف امام زمین نماند که نماند. اقای هاشمی: «جزایر مجنون شد سمبل قدرت ما و ضعف عراق.»

ایران در عملیات خیبر بسیار خسارت دید که مهم ترینش از دست دادن چند فرمانده ای بزرگ بود. خیبر نشان داد جنگ بسیار سخت‌تر از گذشته شده است.

کد خبر 5428944

منبع: مهر

کلیدواژه: عملیات نظامی اکبر هاشمی رفسنجانی محسن رضایی عملیات خیبر دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی انتشارات سوره مهر انقلاب اسلامی ایران تازه های نشر تجدید چاپ رایزنی فرهنگی بازسازی انقلابی عرصه فرهنگ نقد کتاب کتاب معرفی نشریات دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران علوم انسانی حوزه هنری فرمانده سپاه جزایر مجنون عملیات خیبر آقای هاشمی عراقی ها محور زید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، حپسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:

۱- جنگ خندق در جریان است. همه دشمنان اسلام از هر حزب و گروه و عقیده با یکدیگر متحد شده و به مقابله با اسلام آمده‌اند. اسلام را دشمن مشترک خود می‌دانند و به این نتیجه رسیده‌اند که اختلافات را برای مدتی کنار بگذارند و همگان به مقابله با این دشمن مشترک برخیزند و پس از آن، هرکدام به راهی بروند که پیش از آن می‌رفتند. از این روی جنگ خندق را «جنگ احزاب» نامیده‌اند. قبائل و احزاب با همراهی یهود، سپاهی نزدیک به ده هزار مرد جنگی و مجهز به آخرین تجهیزات تدارک دیده و به محاصره مدینه آمده‌اند. در این سوی اما، سپاه اسلام که تعدادشان به سه‌هزار نفر هم نمی‌رسد و از تجهیزات اندکی برخوردارند، در پس خندق که به ابتکار سلمان فارسی حفر شده است، به مقابله ایستاده‌اند. از سپاه کفر ۵ پهلوان نامدار و جنگجوی بی‌نظیر که عبدود سرآمد آنان است به میدان آمده‌اند.

عمرو، هماورد می‌طلبد و کسی جرأت مقابله با او را ندارد. از سپاه اسلام، علی علیه‌السلام به میدان می‌رود. رسول خدا(ص) در توصیف این پیکار می‌فرمایند: «بَرَزَ الاْیمَانَ کُلُّهُ اِلی الشِرْکِ کُلِّهِ...تمام ایمان در برابر تمام شرک قرار گرفته است‌». امیرالمؤمنین در میان حیرت و ناباوری همگان، با ضربه شمشیر، عمروبن عبدود را از پای در می‌آورد. چهار پهلوان دیگر فرار را برقرار ترجیح داده و می‌گریزند. سپاه شرک انسجام و استحکام خود را از دست می‌دهد. سپاهیان اسلام غریو شادی سر می‌دهند. و پیامبر اعظم‌(ص) می‌فرمایند: «ضَربَةُ عَلِی یَومَ الخَندَقِ اَفضَلُ مِن عِبادَةِ الثّقلین... [‌ارزش‌] ضربت علی در روز خندق از عبادت تمام جنّ و انس برتر است‌».

۲- از سپاه اسلام علی‌(ع) در میانه میدان است و از آن سوی، عمروبن عبدود. چرا پیامبر خدا از این صحنه با عنوان درگیری «‌همه اسلام‌» با «‌همه کفر» یاد می‌فرمایند؟! و ضربت علی را از عبادت همه جهانیان برتر معرفی می‌کنند؟! این علت را اگرچه بسیاری از مورخان و شاهدان آن روز بر زبان و قلم آورده‌اند ولی شنیدن آن از زبان رسول خدا(ص) شیرین‌تر و دلنشین‌تر است. حضرت ایشان خطاب به علی می‌فرمایند: «‌ای علی! مژده باد تو را که اگر عمل تو را به تنهایی در این روز با عمل تمامی امت محمد بسنجند عمل تو بر آن‌ها برتری دارد؛ زیرا خانه‌‏ای از خانه‏‌های مشرکان نیست مگر آن که با کشته شدن عمروبن عبدود خواری و زبونی در آن وارد شده است و خانه‏‌ای از مسلمانان نیست جز آن که با قتل او عزت و شوکت یافته است‌» و این کلام نیز از حضرت پیامبر(ص) در همین خصوص است: «ذهب ریحهم و لا یغزوننا بعد الیوم و نحن نغزوهم ان‌شاء‌الله‌... از امروز به بعد شوکت و عظمت اینان [کفار و مشرکان‌]فرو ریخت و از این پس دیگر به جنگ ما نخواهند آمد و ماییم که در آینده -اگر خدا بخواهد- به جنگ آنان خواهیم رفت‌».

۳- حالا به عملیات اخیر سپاه اسلام «‌وعده صادق‌»
که نیمه‌شب ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ (۱۳‌آوریل ۲۰۲۴) علیه
رژیم صهیونیستی صورت پذیرفت باز می‌گردیم.

الف: در یک‌سوی این آوردگاه، سپاه اسلام قرار دارد و در سوی دیگر همه دشمنان ریز و درشت جمهوری اسلامی به صف ایستاده‌اند. رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و ۲۳ کشور دیگر که از شمال و جنوب و مشرق و مغرب برای مقابله با عملیات از پیش اعلام شده ایران به حالت آماده‌باش درآمده و تمامی توان خود را به صحنه آورده‌اند (نظیر آنچه در جنگ احزاب اتفاق افتاده بود).

ب: توان و تجهیزاتی که مجموعه دشمنان در اختیار دارند بارها بیشتر و گسترده‌تر از این سوی آوردگاه است‌. هیمنه و قدرت دشمن به اندازه‌ای مخوف، گسترده، فراگیر و چشم‌پُرکن است که هیچ قدرت دیگری جرأت مقابله با آنها را ندارد. رژیم صهیونیستی خود را چهارمین ارتش قدرتمند دنیا و شکست‌ناپذیر می‌داند! آمریکا ابرقدرت بلامنازع جهان تلقی می‌شود. انگلیس و سایر کشورهای اروپایی با برخورداری از پیشرفته‌ترین تسلیحات در پیمان «‌ناتو» گرد آمده‌اند، بسیاری از کشورهای عربی و غیرعرب منطقه، تمام قد به خدمت رژیم صهیونیستی درآمده و در عرصه حضور دارند و... (مقایسه کنید با هیمنه و تجهیزات و لشکر پُرشمار مشرکان در جنگ احزاب‌).

ج: عملیات «‌وعده صادق‌» در اوج اقتدار صورت می‌پذیرد و موشک‌ها و پهپادهای سپاه در میان ناباوری و حیرت دشمنانی که با همه توان به صف ایستاده بودند از سامانه‌های دفاعی چند لایه
رژیم صهیونیستی و پدافند ۲۳ کشوری که پیشاپیش آماده شده بودند عبور می‌کند و دو هدف از قبل تعیین‌شده را با دقتی مثال‌زدنی منهدم می‌کند. دشمنان ریز و درشت تقریباً بدون استثناء و با حیرتی آمیخته به یاس و ناامیدی، پوشالی بودن ادعای شکست‌ناپذیری خود را به چشم می‌بینند و آشکارا اعتراف می‌کنند که قدرت بازدارندگی خود در مقابل توان نظامی توأم با هوشمندی ایران اسلامی را از دست داده‌اند...
(شبیه شکست هیمنه و شوکت سپاه شرک در جنگ احزاب که با کشته شدن عمروبن عبدود، فرو پاشید) و در همان حال غریو شادی ملت‌های مسلمان و همه مظلومان و حق‌طلبان جهان به آسمان بلند می‌شود و... (یادآور غریو شادی مسلمانان بعد از ضربت کارساز امیرالمؤمنین علیه‌السلام که از عبادت ثقلین برتر بود).

د: این روزها علاوه‌بر اعتراضات انبوه و سراسری مردم دنیا علیه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، چند هفته‌ای است که اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، اقیانوسیه، آسیا و آفریقا، نیز در اعتراض به نسل‌کشی و جنایات رژیم صهیونیستی و کشورهای حامی آن به صحنه آمده‌اند و خواسته‌ها و شعارها از محکومیت اسرائیل عبور کرده و به محو این رژیم وحشی تغییر مسیر داده و اخبار مربوط به خیزش اساتید و دانشجویان علیه رژیم صهیونیستی به خبر اول رسانه‌های دنیا تبدیل شده است. ضرب و شتم دانشجویان و اساتید و بازداشت و اخراج آنها نه فقط دامنه این اعتراضات را کاهش نداده بلکه بر گستره آن نیز افزوده است. همین چند ساعت قبل خبر رسید که در محوطه مقابل کاخ سفید تصویر رهبر انقلاب و پرچم فلسطین نصب شده و دانشجویان دانشگاه میشیگان در جشن فارغ‌التحصیلی خود با پرچم‌های فلسطین حضور یافته‌اند و...

۴- اگرچه گفته‌اند؛
همتای علی نخواهد آمد هرگز
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
و این سخن حکیمانه‌ای نیز هست، اما، به وضوح می‌توان دید که عملیات «‌وعده صادق‌» رنگ و بوی جنگ احزاب را دارد و گویی از ضربه علی علیه‌السلام در آن روز، سمت و سو گرفته است. چرا که ضربه عملیات وعده صادق فقط بر سر رژیم صهیونیستی فرود نیامده است. رژیم صهیونیستی در این عملیات جای عمروبن عبدود نشسته بود! عملیات وعده صادق ضربه‌ای سرنوشت‌ساز بر آمریکا، اروپا، ناتو و تمام کشورهای عرب و غیرعرب حامی اسرائیل است‌... دقیقاً الگو گرفته از جنگ خندق و تار و مار شدن احزاب.

۵- و بالاخره، این نکته نیز از قول «محمد حسنین هیکل» نویسنده و روزنامه‌نگار بلندآوازه مصر خواندنی است. او درباره اولین دیدارش با امام خمینی(ره) که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در تهران صورت گرفته بود می‌نویسد؛ «‌یکی از صحابه رسول خدا(ص) را دیدم که گویی از تونل ۱۴۰۰ ساله زمان عبور کرده و به عصر حاضر آمده است، تا سپاهیان علی را که بعد از شهادت او پراکنده شده بودند، گرد هم آورد و اسلام فراموش‌شده را بار دیگر بر کرسی حکومت عدل علی بنشاند. من در چهره او این توانمندی را به وضوح می‌بینم‌».

کد خبر 849543 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل حسین شریعتمداری - کیهان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • تذکر مهم رهبر انقلاب به نیروهای نظامی از زبان فرمانده بلندپایه ارتش
  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • جانشین فرمانده سپاه: عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • ببینید | روایت فرمانده سپاه از تماس دور از انتظار آمریکایی‌ها برای تعریف از شناور ایرانی!
  • نداشتن بصیرت نسبت به دشمن، راه نفوذ او را باز می‌کند
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد